Sony Xperia SP - Shërbimi Video pa kufi

background image

Shërbimi Video pa kufi

Përdorni shërbimin e Video pa kufi për të marë me qira dhe për të blerë video ose

programe TV që mund t'i shihni jo vetëm në pajisjen tuaj Android™, por gjithashtu në
një PC, PlayStation

®

(PSP portativ

®

), PlayStation

®

3 ose PlayStation

®

Vita.

Përzgjidhni ato që dëshironi nga filmat më të rinj të Hollywood-it, filma dramatike,

komedi, klasikë dhe një sferë e kategorive të tjera.
Duhet të krijoni një llogari të Video pa kufi nëse dëshironi të blini ose të merrni me qira

filma nëpërmjet shërbimit Video pa kufi. Nëse keni tashmë një llogari të rrjetit

PlayStation® ose llogari të Sony Entertainment Network, atëherë mund të përdorni

përkundrazi atë llogari.

Sony Entertainment Network me Video pa kufi dhe Muzikë pa kufi nuk është i disponueshëm

në çdo treg. Kërkohet abonimi i veçantë. Afate dhe kushte shtesë mund të zbatohen.

Për të nisur me Video pa kufi

1

Nga Ekrani fillestar, trokitni lehtë mbi .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë mbi .

3

Nëse jeni duke nisur Video pa kufi për herë të parë, takoni Vazhdo në ekranin

Mirëseardhët dhe futni datëlindjen tuaj nëse kërkohet, pastaj takoni Vazhdo

përsëri për të shkuar tek ekrani kryesor i Video pa kufi.

4

Takoni > Hyr, pastaj ndiqni udhëzimet në ekran për t'u futur tek llogaria juaj

ose krijoni një llogari të re për të blerë ose marë filma me qira.

86

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.