Sony Xperia SP - Shfletimi i uebit

background image

Shfletimi i uebit

Shfletuesi i uebit i Google Chrome™ për pajisjet Android™ vjen i parainstaluar në

shumicën e tregjeve. Shkoni te http://support.google.com/chrome dhe klikoni lidhjen

"Chrome për celular" për të marrë më shumë informacione të hollësishme për

mënyrën e përdorimit të këtij shfletuesi të uebit.

Për të shfletuar me Google Chrome™

1

Nga Ekrani fillestar, trokitni lehtë mbi .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë mbi .

3

Futni një term kërkimi ose një adresë uebi në fushën e kërkimit dhe të adresës

dhe pastaj trokitni lehtë mbi Shko në tastierë.

Pamja e përgjithshme e shfletuesit të uebit

1

Fusha e adresës dhe e kërkimit

2

Rifreskoni faqen

3

Qaseni në skedat e shfletuesit

4

Shihni ndihmën dhe opsionet

5

Ktheheni pas një faqe në historinë e shfletuesit

87

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.