Sony Xperia SP - Pamja e përgjithshme e aplikacioneve

background image

Pamja e përgjithshme e aplikacioneve

Përdorni aplikacionin Alarmi dhe ora për të cilësuar lloje të ndryshme

alarmesh.
Përdorni shfletuesin tuaj të uebit për të lundruar dhe për të parë faqet e uebit,

për të menaxhuar faqeshënuesit dhe për të menaxhuar tekstin dhe imazhet.
Përdorni aplikacionin Llogaritësja për të kryer llogaritjet bazë.
Përdorni aplikacionin Kalendari për t'u informuar për ngjarjet tuaja dhe për të

menaxhuar takimet tuaja.
Përdorni kamerën për të nxjerrë foto dhe për të regjistruar videoklipe.
Përdorni aplikacionin Kontaktet për të menaxhuar numrat e telefonit, adresën

e postës elektronike dhe informacione të tjera në lidhje me kontaktet tuaja.
Qasuni në aplikacionet tuaja të shkarkuara.
Përdorni aplikacionin Posta elektronike për të dërguar dhe për të marrë

mesazhe të postës elektronike si nëpërmjet llogarive private, ashtu edhe atyre

të korporatës.
Përdorni aplikacionin Facebook për t'u përfshirë në rrjetin social me shokët,

anëtarët e familjes dhe kolegët nga e gjithë bota.
Shfletoni dhe dëgjoni stacione të radios FM.
Përdorni aplikacionin Albumi për të parë dhe për të punuar me fotot dhe videot

tuaja.

121

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.

background image

Përdorni aplikacionin Gmail™ për të lexuar, për të shkruar dhe për të

organizuar mesazhet e postës elektronike.
Kërkoni informacione në pajisjen tuaj dhe në ueb.
Shihni vendndodhjen tuaj aktuale, gjeni vendndodhje të tjera dhe llogaritni

rrugët duke përdorur Google Maps™.
Shkoni te Google Play™ për të shkarkuar aplikacione falas dhe të blera për

pajisjen tuaj.
Përdorni aplikacionin e Mesazhimit për të dërguar dhe marë tekst dhe

mesazhe multimedialë.
Përdorni aplikacionin Filmat për të riprodhuar video në pajisjen tuaj dhe për të

bashkëndarë përmbajtje me miqtë tuaj.
Përdorni aplikacionin "WALKMAN" për të organizuar dhe për të riprodhuar

muzikë, audiolibra dhe podkaste.
Shihni historitë e lajmeve dhe parashikimet e motit.
Bëni telefonata duke i rënë numrit me dorë ose duke përdorur funksionin e

telefonimit të zgjuar.
Përdorni aplikacionin Video Unlimited për të marrë me qira dhe për të blerë

video.
Optimizoni cilësimet për t'iu përshtatur kërkesave tuaja.
Përdorni aplikacionin Hangouts™ për të biseduar me miqtë në Internet.
Identifikoni pjesët muzikore që dëgjoni të riprodhohen rreth jush dhe merrni

informacione për artistin, albumin dhe informacione të tjera.
Përdorni YouTube™ për të bashkëndarë dhe për të parë video nga kudo në

botë.
Përdorni aplikacionin Support për të marrë ndihmë për përdoruesin në pajisje.

Për shembull, mund të qaseni në një Udhëzues përdorimi, në informacionin

për zgjidhjen e problemeve, si dhe në këshillat dhe të fshehtat.
Shkarkoni dhe instaloni aplikacione dhe përditësime të reja.

Disa aplikacione nuk lejohet të përdoren nga të gjithë rrjetet dhe/ose ofruesit e shërbimit në të

gjithë zonat.

122

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.