Sony Xperia SP - Paneli i paraafishimit të postës elektronike

background image

Paneli i paraafishimit të postës elektronike

Një panel i paraafishimit është i disponueshëm për shikimin dhe leximin e mesazheve

tuaja të postës elektronike në orientimin si peizazh. Pasi ta aktivizoni, mund ta

përdorni për të parë njëkohësisht listën e mesazheve të postës elektronike dhe një

nga mesazhet e përzgjedhura të postës elektronike.

Për të aktivizuar panelin e paraafishimit

1

Nga Ekrani fillestar, trokitni lehtë mbi , pastaj gjeni dhe trokisni Posta

elektronike

.

2

Takoni , pastaj trokitni Cilësimet.

3

Takoni Të përgjithshme > Paneli i paraafishimit.

4

Përzgjidhni një opsion ose një kombinim të opsioneve, pastaj trokitni OK.

Për të lexuar mesazhet e postës elektronike duke përdorur panelin e paraafishimit

1

Sigurohuni se paneli i parafishimit është aktivizuar.

2

Hapni kutinë në hyrje të postës tuaj elektronike.

3

Lëvizni lart ose poshtë dhe trokitni lehtë mbi mesazhin e postës elektronike që

dëshironi të lexoni.

4

Për të parë mesazhin e postës elektronike në formatin e ekranit të plotë, trokitni

lehtë mbi shiritin e ndarjes (që ndodhet midis listës së postës elektronike dhe

tekstit kryesor të saj).

5

Për t'u kthyer në pamjen e zakonshme të kutisë në hyrje, trokitni lehtë përsëri

mbi shiritin e ndarjes.