Sony Xperia SP - Gjetja e pajisjes tuaj

background image

Gjetja e pajisjes tuaj

Ka disa mënyra për të gjetur dhe mbrojtur pajisjen tuaj nëse e humbni ndonjëherë.

Duke përdorur shërbimin “Xperia ime” mund të:

Kërkoni për pajisjen tuaj në një hartë.

T'i bini një sinjalizimi që funksionon edhe nëse pajisja është në modalitetin e heshtjes.

T'a kyçni nga larg pajisjen dhe të shfaqni informacionin tuaj të kontaktit në të.

Të fshini nga larg kujtesën e brendshme dhe të jashtme të pajisjes si një mjeti i fundit.

Përpara sesa të përdorni shërbimin “Xperia ime” duhet t'a aktivizoni atë në pajisjen

tuaj. Pasi shërbimi të jetë aktivizuar, gjithshka që duhet të bëni është të shkoni te

myxperia.sonymobile.com

dhe të hyni duke përdorur të njëjtën llogari Google™ që

keni konfiguruar në pajisjen tuaj.

Shërbimi “Xperia ime” mund të mos jetë i disponueshëm në të gjitha vendet/rajonet.

Për të aktivizuar shërbimin "my Xperia"

1

Zvarriteni poshtë shiritin e gjendjes dhe pastaj trokitni lehtë mbi .

2

Trokitni lehtë mbi Siguria > MyXperia™ > Aktivizo.

3

Shenjoni kutinë e zgjedhjes dhe pastaj trokitni lehtë mbi Prano.