Sony Xperia SP - Llogaritë dhe shërbimet

background image

Llogaritë dhe shërbimet

Hyni në llogaritë tuaja të shërbimit në Internet nga pajisja juaj për përdorimin e

thjeshtë kur jeni në lëvizje. Për shembull, mund të integroni kontaktet nga llogaria juaj

Google™ në Kontaktet tuaja, në mënyrë që të keni gjithçka në një vend. Mund të

regjistroheni për shërbime të reja në Internet nga pajisja juaj, si dhe nga një

kompjuter.

Llogaria e Google™

Zotërimi i një llogarie të Google™ është çelësi për përdorimin e një sërë aplikacionesh

dhe shërbimesh me pajisjen tuaj Android™. Ju duhet një llogari e Google™, për

shembull, për të përdorur aplikacionin Gmail™ në pajisjen tuaj, për të biseduar me

shokët duke përdorur Hangouts™ dhe për të sinkronizuar aplikacionin e kalendarit në

pajisjen tuaj me Google Calendar™. Ju duhet gjithashtu një llogari e Google™ për të

shkarkuar aplikacione dhe lojëra, muzikë, filma dhe libra nga Google Play™.

Llogaria e Microsoft

®

Exchange ActiveSync

®

Sinkronizoni pajisjen tuaj me llogarinë tuaj të korporatës të Microsoft

®

Exchange

ActiveSync

®

. Në këtë mënyrë, mbani me vete postën elektronike, kontaktet dhe

ngjarjet e kalendarit të punës suaj gjatë gjithë kohës.

Llogaria Facebook™

Facebook™ është një shërbim i rrjetit shoqëror që ju lidh me miq, familjen dhe kolegë

nga e gjithë bota. Konfiguroni Facebook që të funksionojë në pajisjen tuaj, në mënyrë

që të mbani kontakte nga kudo.

12

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.